"Azt képzelem el, hogy a feleségét csókolom"

Hoppá: Matt Damon szájon csókolja Michael Douglast!

Szájon kell csókolnia Matt Damonnak a rákbetegségből sikeresen felgyógyult Michael Douglast - persze csak egy szerep kedvéért, de még így sincsenek egyszerű helyzetben.

Családi programok - Michael Douglas jobban van! képgaléria

2011.03.28 18:29ma.hu

Épphogy kigyógyult a rákból, újabb megpróbáltatással kell szembenéznie Michael Douglasnek: a Liberace életéről szóló filmben szájon fogja őt csókolni Matt Damon, aki a zongorista szeretőjét alakítja.

"Sosem gondoltam volna, hogy egyszer meg kell csókolnom Douglast" - vallotta be a fiatal színész, majd elárulta, hogyan fogja túltenni magát a különös jeleneten. "Az a fő, hogy nem Michaelre koncentrálok, hanem azt gondolom, hogy a feleségét, Catherinet csókolom."

Michael Douglas a feleségével (További képek a galériában)

Damon az Ocean's Twelve című filmben már játszott együtt Catherine Zeta-Jonesszal, ám ott nem ő volt a színésznő csábítója, hanem Brad Pitt.

A 40 éves Damon és a 66 éves Douglas egyformán izgatottak a film nyújtotta lehetőségek miatt, és nagyon várják a Liberace fogadtatását. A csókot viszont bőven lesz alkalmuk gyakorolni, mert a forgatókönyv szerint nem egyetlen jelenetben csattan majd el...

Még több hír Michael Douglasről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.