Hamis híreket terjesztenek a rák után

Felháborító: Alkoholizmussal vádolták meg Michael Douglast

Visszaesőnek állította be egy bulvárlap a rákot nemrég túlélő Michael Douglast, azt állítva, hogy újra az alkoholhoz nyúlt - pedig ő maga vallotta be, hogy gégerákját főleg ez okozta.

Botrány: Rátámadtak Catherine Zeta-Jonesra! képgaléria

2011.03.30 18:29ma.hu

"Michael Douglas visszatért az iváshoz" - ezzel a főcímmel jelent meg a National Enquirer című bulvárlap mai száma, a részletes cikkben pedig kifejtik, hogy a közelmúltban a színész egy szupermarketben egy étteremben bort rendelt. Márpedig ez végzetes lehet a rák ellen vívott csata és győzelem után néhány hónappal.

A színész természetesen a szóvivőjén keresztül cáfolta a vádakat, és felhívta a figyelmet Douglas egy tavaly őszi nyilatkozatára, amit a David Letterman Showban tett.

Akkor azt mondta, tudja, hogy az alkohol vezette őt a halálhoz ilyen közel, és nem engedi mégegyszer idáig fajulni a dolgokat.

Fotó: Starpulse (További képek a galériában: KATT a képre!)

A sajtó világszerte megdöbbent a cikken, ám nem árt felidézni, hogy a hírt közzétevő lap már többször jelentetett meg valótlan állítást a színészről, a legdurvább az volt, amikor fél évvel ezelőtt tényként közölték, hogy a sztárnak mindössze 3 hónapja van hátra - mindezt a sugárkezelések és kemoterápia befejezése és eredményességének ismerete előtt.

A mostani cikk is felvet néhány kérdést, például érdekes, hogy a botránylap egy szót sem ír arról, hogy Douglast mikor, hol és melyik étteremben leplezték le borrendelés közben.

A színész mindenesetre a leghatározottabban elhatárolódott a híresztelésektől, és a részletek gondos elmaszatolása láttán joggal merül fel a kérdés: lehet, hogy annak a lapnak az újságírója ivott abban az étteremben valami erősebb alkoholt?

Még több hír Michael Douglasről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.