Titkos étrend helyett orvosi trükk segített

Nem diéta: Zsírleszívás miatt "fogyott" 14 kilót Britney!

Mindenkit meglepett Britney Spears, amikor pár napja színpadra lépett a Billboard díjátadóján, karcsú és formás idomokkal, és mindenki a titkára volt kíváncsi. Most kiderült a turpisság!

Rihanna és Britney Spears csókja a Billboard-díjátadón képgaléria

2011.05.25 15:48ma.hu

Sikerült mindenkit átvágnia Britney Spearsnek, legalábbis ha hinni lehet a National Enqiurer című pletykalapnak, amiről már korábban számtalan alkalommal bebizonyosodott, hogy nem áll tőlük távol a hírlapi kacsa. A "bennfentes forrás" információját így ezúttal is némi fenntartással fogadjuk, de ha igazak az állítások, akkor bizony a színpadra visszatért énekesnő nem valamiféle titkos diétának, vagy legalábbis nem kizárólag annak köszönheti csodás fogyását.

Britneyt év elején még igencsak lerobbant állapotban lehetett látni, és hogy is fogalmazzunk szépen, szóval külsőleg sem volt épp a legjobb formában. Ehhez képest amikor pár nappal ezelőtt színpadra lépett a Billboard zenei díjátadón, és a fekete bőrdressz, meg a neccharisnya nem sokat takart rajta, tényleg megdöbbentő volt a látvány: az énekesnő határozottan jól nézett ki!

Fotó: Socialite Life (További képek a galériában)

Szüksége is van rá persze, mert hamarosan indul új nagylemezéhez, a Femme Fatale-hoz köthető turné, ahol szüksége lesz nemcsak a tökéletes megjelenésre, de erőnlétileg is próbára teszi a koncertkörút a sztárt. Állítólag a próbák jelentősen hozzájárultak elképesztő fogyásához, ami összességében 40 nap alatt 14 kilós súlycsökkenéssel járt.

Ám a pletykalapnak nyilatkozó forrás azt állítja, volt ebben némi szerepe egy kis zsírleszívásnak is, no meg egyéb zsíroldó kezeléseknek. Na jó, közben Britney a szokásain is változtatott ezt-azt, például felhagyott a reggeli Starbucks-sétákkal, ahol jó adag kalóriadús turmixokkal indította a napot.

Az pedig kifejezetten hihetőnek hangzik, hogy a fellépéseken kívül egyéb motivációja is volt a jó formába lendüléshez. "Britney bosszút akar állni exbarátján, Kevinen" - állítja az informátor.

Az exkedves jelenlegi barátnője, Victoria ugyanis épp közös gyermeküket várja, így Kevin Federline-t valószínűleg megeszi a fene, hogy miközben imádott barátnője egyre terebélyesebbé válik, addig Britney napról napra jobban néz ki.

"Britney minden nap a futópadon edz az otthonában kialakított edzőteremben, és barátja, Jason is rendszeresen csatlakozik hozzá, ha máshová elmegy futni." - mesélte a jólértesült ismerős.

Még több hír Britney Spearsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.