Ilyen edzéssel hozza formába magát az énekesnő

Tuti tippek: Britney Spears teste most a tiéd lehet!

A pop hercegnője nagymestere az átváltozásnak - néha elengedi magát, hiszen híresen szereti a gyorséttermi ételeket, de ha kell, gyorsan összekapja magát. Íme Britney tippjei a tökéletes alakhoz.

Remek formában tér vissza Britney Spears! képgaléria

2011.04.08 10:50ma.hu

Már új albuma népszerűsítésén munkálkodik Britney Spears - a Femme Fatale-t szintén szexi produkció keretében mutatja be.

Mivel azonban sokszor megtörtént már vele, hogy kissé elhagyta magát és pocakot növesztett, az emberek szinte minden alkalommal arra is kíváncsiak, milyen formában van éppen Britney!

Nos, általában nem igazolódik be a félelem, a pophercegnő testén ugyanis van mit nézni, de jó értelemben. Britney ismét derekasan összeszedte magát, remek alakja van. Íme az énekesnő edzés tippjei, Joe Dowdell-től, a sztárok edzőjétől.

Képekért katt ide! - Fotó: FilmMagic

1. Sok alvás

Aki keveset alszik, nem kipihent, és ez az alakján is meglátszódhat előbb-utóbb. Egy felnőtt ember alvás szükséglete hét-nyolc óra naponta, ha ennél kevesebbet pihen, az hozzásegít a kilók felkúszásához is.

A szervezetünknek pihentnek kell lennie, valamint elég folyadékot kell magunkhoz vennünk annak érdekében, hogy a fogyás is megfelelően menjen és elég kalóriát égessünk el.

2. Kardio gyakorlatok


A maximális eredményhez válasszunk olyan edzést, amelyben kombináljuk a lassú kardiogyakorlatokat az intenzívebbekkel. Így az energiánk is tovább tart. Kezdjük egy biciklizős bemelegítéssel például, tekerjünk közepes fokozaton nagyjából 5 percig, majd egy lassúbb fokozatot válasszunk, ezt követően ismét hajtsunk rá jobban. Ezt ismételjük meg hatszor.

3. Izomerősítés

Dowdell szerint Britney Spears-nek már elég kidolgozott izmai vannak, a combján, a hasizmában és a fenekén is.

Három kedvenc mozgása:

- Feküdjünk a hátunkra, a térdünket hajlítsuk be, és emelgessük a csípőnket, minél lassabban engedjük vissza magunkat, annál hatékonyabban edzzük a fenekünket. Csináljunk meg 10-10 emelést minden nap.

- Fekvőtámaszok: a klasszikusnál Joe Dowdell szerint kevésbé megerőltető, ha a lábunkat is megemeljük a fekvőtámasz végzés közben, és összekulcsoljuk. A hát maradjon egyenes.

- Álljunk egyenesen, majd nyújtsuk ki előre egyik lábunkat, és ereszkedjünk rá - a súly a kinyújtott láb talpán legyen, és rugózzunk. A hátul maradt láb szerepe csak az egyensúlyozás. Csináljuk meg a gyakorlatot a másik lábbal is. Érdemes mindkét lábbal 20-20-at végezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.