Családbarát nyaralást választ a fitnesz sztár

Béres Alexandra nyáron sem esik túlzásokba

Béres Alexandra imád utazni - A fitness lady sok helyen járt már, és szívesen utazik távolabbra is. Idén mégis a családbarát nyaralás mellett döntött. Elárulta, szerinte mely helyekre érdemes ellátogatni.

2011.04.07 17:00napiotthon.hu - Fotó: beresalexandra.hu

Miután nagyon szeret utazni, Béres Alexandra mindenféle típusú nyaralást kedvel. Akkor is jól érzi magát, ha csak a tengerparton fekszenek a nagy semmittevés közepette, de ugyanígy szereti a kirándulós programokat, hegyen-völgyön át baktatva, a tájakban gyönyörködve, vagy éppen a városban nézelődni. Az ő esetében jóval inkább a társaságon múlik, hogy mihez van kedve - árulta el a fitnesz lady.

Béres Alexandra nagy álma Új-Zéland. "Nagyon sok helyen jártam már, minden földrészre eljutottam. Utazásaim során rengeteget tanultam és sok mindent megtapasztaltam. Az ember ugyanis sokkal jobban érti meg a világot, és a benne élő embereket, ha belelát egy picit az életterükbe is - különösen az arab, vagy a keleti országoknál fontos ez" - mondja.

Fotó: beresalexandra.hu

Vajon idén hová tervezi a nyaralást, mik a tervei? Béres Alexandra szerint nem kell olyan messzire elutaznia idén, hogy ideális úticélt találjon és kellemes környezetben pihenhesse ki a mindennapok fáradalmait.

"Sokáig gondolkodtam Törökországon, vagy valamelyik görög szigeten. Ugyan már voltam néhányon, de annyi felfedezni való van még ott. Bárhova utazol, biztos, hogy találsz néhány eldugott falut, ókori romot és átérezheted a hely hangulatát. Végül, férjemmel mégis úgy döntöttünk, hogy Horvátországba megyünk. Ez egy ideális úti cél, lehet repülővel, vagy autóval menni, kristálytiszta a tenger, barátságosak a helybéliek, gyönyörű és kifejezetten gyerek és családbarát szállodák és apartmanok várnak, megfizethető áron. Már nagyon várom!"

Alexandra szerint azonban ha valaki egyedi, felejthetetlen utazásra vágyik, a csodák csodáját keresi, pihenni szeretne, a lelkét lenyugtatni, vagy a szerelmével kettesben andalogni, akkor - és nagyon jó nászútnak is - annak Tahitit ajánlaná.

"Nagyon drága hely, így oda biztos, hogy nem jut el bármikor az ember. De egyszer tényleg érdemes. Nekem volt olyan szerencsém, hogy egy forgatás miatt járhattam ott - csodálatos hely."

Vajon a fitnesz lady-vel is történt utazásai során olyan kellemetlenség, amire emlékszik? Alexandra elmondása szerint nem volt ilyen. Neki mindig megszépülnek az utazások, még akkor is, ha pici kellemetlenség adódik is ezalatt az idő alatt.

Ami pedig a felejthetetlen élményt illeti, minden helyen volt valami, ami megragadta, amire mindig emlékezni fog.

A fóbiákkal azonban megküzdött ő is. Korábban volt egy kis tériszonya. Hajózni, vitorlázni viszont nagyon szeret, ahogyan síelni is.

"Régebben hajlamos voltam az extrémebb sportokat is kipróbálni, de kislányom megszületése óta ezekkel óvatosabban bánok. Anyaként nagyon fontos lett számomra, hogy a teljes család együtt lehessen és mindenkinek megfelelő élményt, kikapcsolódást, szórakozást nyújtson az utazás. Ezért mindig gondosan tervezem meg az útjainkat, hogy mindenkinek jó legyen, de soha ne legyen egyoldalú a program. Ez mindig nagyon jól szokott sikerülni"- meséli Alexandra.

"Ezért gondoltam arra, hogy másoknak is segíthetnék a tökéletes nyaralás megtervezésében. Egy utazási irodával együtt Klub Oázis néven speciális programokat találtunk ki mindenféle közkedvelt nyári úti célon, és a szerintem legvonzóbb szállodákban kínálunk különböző animátoros programokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt."

Vajon Béres Alexandra nyaralás közben is odafigyelsz a táplálkozásra és a testmozgásra?

"Természetesen, de ez számomra nem jelent szenvedést. Tudatosan alakítottam így az életemet. A táplálkozásra és a testmozgásra mindig odafigyelek, ez már az életem része. Külföldi útjaim során minden különlegességet megkóstolok, de biztos, hogy nem esem túlzásokba"
- mondja.

A fitnesz lady minden második évben Amerikában tölti a karácsonyt. Mint mondja, két dolog tud neki nagyon hiányozni: a család és a barátok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.