Programok a felfrissülni vágyók számára

Kényeztető Spa & Wellness programsorozat Béres Alexandrával

Idén is számos programmal, újdonsággal készülnek Spa & Wellness kiállítás szervezői 2010. november 12-14-e között a felfrissülni vágyók számára.

2010.10.28 11:00ma.hu

Minden évben közel harmincezer embert vonz az a rendezvénysorozat, amely az aktív kényeztetést hirdeti.

A Spa & Wellness kiállítás mellett idén is helyet kap a Hó-Show, valamint egy új kiállítás, a TerepZóna Offroad- és Szabadidő-autó kiállítás szemet gyönyörködtető autócsodáival.

Spa & Wellness

A kiállításon megismerkedhetnek az odalátogatók Magyarország legszebb termálvizes fürdőinek kínálatával, és a családokat csalogató wellness szállodák, aquaparkok és élményfürdők egyre bővülő választékával, valamint mindezek elmaradhatatlan kiegészítőjével: a szaunák, medencék, pezsgőfürdők kényeztető világával.

Egészséges életmód

Az egészséges életmódból ízelítőt kaphatnak a látogatók a Bio-Szigeten és Bio-Kávézóban. Megtalálható majd a kiállításon Magyarország Egészségkamionja, ami ajánlott mindazoknak, akik számára fontos a megelőzés.

Szó lesz arról, mit jelent a Boiron homeopátia: a videoklinika.hu szakorvosai beavatják az érdeklődőket a legtermészetesebb gyógyító módszer titkaiba.

Mi áll Önnek a legjobban?

A Szépségszigeten az AVON szakemberek mutatják meg, milyen illat, smink és frizura áll Önnek a legjobban. Extravagáns hajshow-val szórakoztatja a vendégeket a Rimovszky-szalon, ahol életmód- egészségtanácsadás, és rekreációs tanácsadás, lávaköves, spirituális, fogyasztó, cellulit masszázsok, smink, bőrápolási tanácsadás, természetgyógyászat, valamint a lélekápolás - asztrológia, kineziológia, reiki, Bach virág terápia, tarott kártya - kerül idén a középpontba.

Spa & Wellness szakmai fórum "Egészségben utazunk" - a Magyar Turizmus Zrt. a kiállítás első napján ismerteti a jövőbeni kampánytéma részleteit a szakmai érdeklődők számára.

Nemzetközi trendekbe és újdonságokba az International Wellness Institute szervezésében zajló konferenciák adnak betekintést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.