Íróasztalra cserélte a fitness termet

Utazási irodában dolgozik Béres Alexandra!

Fitnesszóráit leredukálta kislánya születése után, egy budapesti irodában azonban egyre gyakrabban látni Béres Alexandrát. Vajon miért?

2010.08.19 09:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed

Emberek tízezreit tornáztatta a csinos fitness edző, tévéműsorban szerepelt, saját módszerét népszerűsítette. Még várandósan is megtartotta egy ideig az óráit. Kilenc hónapja boldog édesanya Béres Alexandra, aki a hírek szerint ismét munkába állt. Nem teljes óraszámban tart azonban edzéseket, hanem egy XI. kerületi utazási irodában tűnt fel!

Alexandra elárulta: nyáron a munkája nagyrésze szervezésből áll. Feladata, hogy a külföldön nyaraló magyar vendégek a lehető legelégedettebben térjenek haza a vakáció után. Az egészséges élet hirdetője, ezért is kérték fel a munkára: olyan animátorokat kerestek és képeztek ki, akik a nyár folyamán játékos vetélkedőkkel, családi programokkal gazdagítják a nyaralni vágyók élményeit. Akik szeretnék, azokat meg is tornáztatják.

Hogy a programok végig jól működjenek, az az ő felelőssége - ha valamelyik animátor kiesik, neki helyettest kell találnia. A konfliktusokért is felel, egyáltalán nem unalmas a munkája.

Ráadásul otthonról is végezheti, ami kislánya miatt fontos. A kis Panna egyébként örökölte édesanyja génjeit: 9 hónapos, de már tornázik, táncol, de lassan jönnek majd a nagy esések is - adta hírül a Hot! magazin.

Béres Alexandra egyébként nem szeretné egy idő után kislányát újságban mutogatni. Úgy döntött, Panna egyéves kora után nem teszi majd lehetővé, hogy a gyermeket fotózzák, utána viszont férjével azt szeretnék, ha nem lenne nagy felhajtás a kislány körül.

Pici babaként még nem jelent számára gondot, hogy ismert lett, de a későbbiekben ez befolyásolhatja az életét - vélekedett Szandra.

A család Olaszországban és Krétán is nyaralt, örültek annak, hogy mostmár kislányukat is elvihetik az utazásra. Itthon a Balaton-parton is pihennek, és egy-egy napos kiruccanásokat is terveztek.

Alexandra napi három-négy órát dolgozik, ez idő alatt vagy a férje, vagy az édesanyja vigyáz a kislányára, Pannára.

Úgy véli, elég sokrétű, amit csinál, hiszen edzőteremben és utazási irodában is dolgozik, de próbál minél kevesebb időt munkával tölteni, hogy gyermekével lehessen.

Ez az időszak nem jön vissza, és Pannának szüksége van az anyukájára - vélekedett Béres Alexandra.

Mi történt Béres Alexandra kislányával?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.