Érthető volt, hogy nagy fájdalmai lesznek

Béres Alexandra hősiesen tűrte a kínokat

A fitneszlady edzettsége egyszerre jelentett számára előnyt és hátrányt - Béres Alexandra nehéz szülésen van túl, hiszen kislánya igazi óriásbébi.

2009.10.27 09:30ma.hu

Október 20-án világra jött a csinos fitneszedző első gyermeke - Bár Béres Alexandra remek kondícióban van, ez előny is hátrány is volt számára. Izmai kötöttek, a csípője pedig keskeny, így várható volt, hogy természetes úton a szülés nem kis fájdalmakkal fog járni.

Alexandra húga, Réka elmondta: testvére hősiesen tűrte a nehéz szülést, és ők nagyon büszkék rá. Ő és a párja sms-ben értesültek a szülés megindulásáról, reggel pedig meg is született a kis Panna. Párja Alexandra mellett volt a szülőszobában - adta hírül a Kiskegyed.

Béres Alexandra jól viselte a terhesség kilenc hónapját, sőt, az utolsó időszakban is szívesen tartott tornát kismamáknak. A fitneszlady élvezte, hogy nő a pocakja, és boldogan várta az anyaságot.

Annak is nagyon örült, hogy a párja, Krisztián is kellemesen élte meg az ő várandósságát.

A hátralevő időt a szülés előtt Alexandra igyekezett kihasználni, a szülés gondolatát pedig eltolni az utolsó hetekre.

Alexandra nem hajtotta túl magát, de a házimunkákat megcsinálta - mint mondta, nem tudna hónapokig csak otthon ülni.

Kedvesével nem siették el a vásárlást sem, és nem rendezték be előre a babaszobát, sőt, a kislányuk nevét sem választották ki idejekorán.

Szandra egyébként sok dolgot kap már anyává lett barátnőjétől.

Tudjon meg többet Béres Alexandra szüléséről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.