"Nagyon nagy pocakom volt"

Béres Alexandrát az alakja miatt elutasították!

Ki hinné? Nem túl vékony külseje miatt vitték először tornázni a fitneszkirálynőt. A sporttagozatos iskolából is kis híján elutasították volna, ha Béres Alexandra nem vet be mindent a sikerért...

2009.06.12 08:22Fotó: beresalexandra.hu

Nagyon nagy pocakja volt gyermekként, ami náluk családi örökség. Emiatt vitték tornázni a szülei, s ettől kezdve Béres Alexandra arra vágyott, hogy felvegyék a sporttagozatos iskolába.

Ez korántsem volt egyszerű! Alakja miatt ugyanis kezdetben nemet mondtak neki - árulta el Béres Alexandra a Star magazinban, aki az elutasítást követően csakazértis ráhajtott, hogy megváltoztassa külsejét, s sokat jelentett számára, hogy a szülei dícsérték, biztatták.

A fitneszlady mindig közeli kapcsolatban állt édesanyjával és édesapjával, úgy véli, nekik köszönheti, hogy ilyen stabil lábakon áll: küzedelemre nevelték.

Tizennégy éves korában ugyan elváltak a szülei, de úgy érzi, ő nem sérült emiatt. Bízik benne, hogy a saját családjával nem ez történik. Mindig olyan párt képzelt el, mint a férje, Krisztián - mondta el Alexandra a Star-ban.

A fitnesz sztár öt hónapos terhes. Igyekszik jó példát továbbadni, de most, egyelőre, tele van kétségekkel, milyen szülő lesz majd.

Sokszor úgy gondolja: ha tíz évvel korábban érkezik a baba, talán türelmesebb lett volna. Foglalkozott ugyanis gyermekekkel, és tudja, hogy régebben nagyobb türelemmel kezelte őket - árulta el a Star magazinban Béres Alexandra.

A csinos sztár, aki a terhesség első hat hónapjáig mindenképpen szeretne dolgozni, bízik az élettapasztalatában, és tudja: legalább olyan szép gyermekkort szeretne biztosítani a kicsinek, mint az övé volt.

Béres Alexandra a terhességét jól viseli: többet alszik, és bújósabb lett, de úgy érzi: annyit vállal, amennyit elbír, és igyekszik nem aggódni semmi miatt túlságosan - mondta a Star magazinban a fitneszlady.

Tíz-tizenkét kilóval számol - ennyit szeretne felszedni a terhesség alatt. Szeretne szoptatni, a baba szempontjait tartja szem előtt. Ugyanakkor ha fogyókúrázni nem is, diétázni fog a várandósság idején is.

Odafigyel arra, mit és mennyit eszik. Zöldségből, gyümölcsből lehetőleg sokat, és a szükségesnél több fehérjét visz majd be a szervezetébe - mondta el a Star magazinnak Alexandra.

A sztár és párja novemberre várja a kicsit, de addig még lakásukban is szükség lesz némi változtatásra. A család már nagyon várja a babát, különösen a nagyszülők "unokáznának" már - adta hírül a Star.

Tizenkét év után teljesül Béres Alexandra álma!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.