Még élvezi állapotát a fitneszlady...

Béres Alexandra: Próbálom eltolni a szülés gondolatát

Október végén anya lesz a csinos fitnesz-sztár - Béres Alexandrát eddig kellemes érzéssel tölti el a terhesség, és a párját is elbűvöli a látvány, amely arra emlékezteti: érkezik a kislányuk.

2009.09.09 07:45ma.hu

Béres Alexandra élvezi, hogy nő a pocakja - boldogsággal tölti el, hogy hamarosan anya lesz. Külön örül, hogy kedvese is kellemesen éli meg a várandósságát. Krisztiánnal azonban még nem választottak nevet a babának, aki másfél hónap múlva érkezik.

Alexandra próbálja kiélvezni a hátralevő időt, és a szülés gondolatát az utolsó hetekig eltolni. A vásárlást sem kapkodják el, és nem rendezték be a babaszobát. Csak azt tudja, melyik barátnőjétől mit fog kapni - árulta el Alexandra, aki a terhesség alatt kismama- és nyugdíjastornát tart.

Egy-két hétig még fog dolgozni, de nem hajtja túl magát - persze a házimunkákat elvégzi. Arra képtelen lenne, hogy hónapokig ne csináljon semmit - mondta a Napi Ásznak a fitneszlady.

Nagy a csinos sztár boldogsága, hiszen párjával, akivel töretlen a kapcsolata, tizenkét évet vártak első gyermekük érkezésére. Most a lombikbébi-program segítségével lesznek szülők.

Béres Alexandra kezdetben sem tapasztalta a várandóssággal járó kellemetlenségeket, de azért könnyen elálmosodott.

A testmozgásra végig odafigyelt, de mértékkel edzett, elsősorban a baba érdekeit nézte. Nem fogta vissza magát, csak amennyire szükséges. Elutazott például Egyiptomba is a kedvesével, repülővel, öt hónapos terhesen.

A csinos sztár természetes úton szeretne szülni, ha ez lehetséges. Őt és a húgát is császármetszéssel hozta a világra az édesanyjuk, ráadásul szűk is a csípője, de reméli, megbirkózik a rá váró feladattal.

Alexandra elmondta: örülne, ha férje benn lenne kislányuk érkezésénél a szülőszobában, de nem erőltet rá semmit. Párja egyelőre nem döntött, vállalja-e az apás szülést.

A fitneszlady azonban úgy gondolja: valószínűleg ott lesz mellette, hiszen sosem szokta magára hagyni...

Béres Alexandra ugyanúgy ugrál!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.