Pert nyert a fitness lady - 4 milliót kaszál

Nem folytatott emberkísérleteket Béres Alexandra!

Egy elhúzódó per végeredményeként kiderült, hogy két újság is valótlan információkat közölt Béres Alexandráról, amiért most fizetniük kell!

2010.05.21 12:30Tabu tv

Béres Alexandra még a TV2 Nagy Fogyás című műsorát, és személyét ért támadások kapcsán perelt be két hazai újságot. A napilap és a hetilap olyan dolgokat állították a nőről, miszerint például a tévéműsorban emberkísérleteket folytatott.

"Ez a per arról szólt, hogy amikor a Nagy Fogyás című műsor a TV2 csatornán lement, akkor az alperesek olyan vádakat fogalmaztak meg Béres Alexandrával szemben, hogy olyan szereket használt a produkció során a versenyzői lefogyasztásához, amelyek tiltottnak minősülnek, és ráadásul az alperesek szerint mindez emberkísérletnek minősül!"
- mondta el a tabutv.hu riporterének dr. Mester Csaba, Alexandra ügyvédje.

"Nagyon kemény büntetőjogilag szankcionált bűncselekményről beszélünk, amivel Béres Alexandrát megvádolták. Ennek azonban semmilyen jogi alapja nincs, viszont inkább van annak alapja, hogy aki ezt állította, az a hamis vád bűncselekményét követte el!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Béres Alexandra ügyvédje, aki szerint az összességében négy milliós kártérítés összege teljes mértékben indokolt.

A bíróság első fokú döntése szerint tehát a napilapnak három, míg a hetilapnak egy millió forintot kell fizetnie a fitnesz edzőnek, aki bár nyilatkozni nem kívánt az ügyről, valószínűleg örömmel üdvözli a döntést.

"A per során bebizonyosodott, hogy semmilyen olyan készítményt vagy szert nem használtak Szandráék, amely bármilyen módon tiltott, vagy nem engedélyezett lenne Magyarországon. A versenyzői a sportteljesítményükkel, valamint a számukra adott életvezetési stílussal érték el azt az eredményt, amit elértek!" - tette hozzá a tabutv.hu videójában dr. Mester Csaba.

Béres Alexandra imád kényeztetni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.