Nyolc éve üldözi szerelmével a fitneszlady-t

Magát és villáját ajánlgatja - Megszállott görög zaklatja Béres Alexandrát!

Meglepő dolgot árult el a nemrég édesanyává lett fitnesz sztár az Esti Showder felvételén - Béres Alexandrának nyolc éve van egy hódolója, aki háromhavonta megkéri a kezét.

2010.02.23 08:25ma.hu

Kitartó udvarlót tudhat magáénak Béres Alexandra - A fitneszlady Fábry Sándornak árulta el az Esti Showder felvételén: egy gazdag görög férfi már 8 esztendeje küzd a kegyeiért, háromhavonta rendes, papír formájú levelet ír neki, melyben kéri, költözzön a villájába, legyen a felesége és szüljön neki gyermeket.

Szandra szerint egy fitneszversenyen láthatta őt először a férfi. Mindig küld képet is, magáról és a házáról is. A fitnesz sztár még sosem írt neki vissza, ezért is furcsállja, hogy a jómódú görög még mindig kitart. A leveleket mindig az edzőterembe küldi, ezért nem olyan zavaró, és mivel névjegyet is mellékel, Szandra bármikor lenyomoztathatná, de nem látja értelmét. Csak a kitartását furcsállja - mondta el Béres Alexandra a Napi Ászban.

Béres Alexandra boldog családi életet él - tizenkét éve szeretik egymást párjával, Barna Krisztiánnal, de korábban nem született gyermekük. A lombikbébi-program segítségével azonban tavaly októberben végre teljesült a vágyuk: világra jött kislányuk, Panna.

A fitnesz sztár jól viselte a terhességet. Nem hajtotta túl magát, de a házimunkákat megcsinálta - mint mondta, nem tudna hónapokig csak otthon ülni.

Az utolsó időszakban is szívesen tartott tornát kismamáknak. Élvezte, hogy nő a pocakja, és már nagyon várta a babát.

Edzettsége a szülésnél előnyt és hátrányt is jelentett számára, kiváló kondíciója ellenére ugyanis izmai kötöttek és csípője keskeny, így várható volt, hogy nem egyszerű szülésre számíthat.

Kislánya, Panna ráadásul nagy baba volt, de mint Alexandra húga, Réka elmondta, testvére hősiesen viselkedett a szülőszobán.

Mitől fél Béres Alexandra férje?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.