10 millióra perlik az énekesnőt és apját

Britneynek a parfüm nem, csak az üzlet büdös!

Csalás miatt perelte be egy kozmetikai cég Britney Spearst, aki előbb saját nevén adott ki új parfümöt, utána viszont nem volt hajlandó az üzleti részesedésen osztozni a partnerrel.

Britney Spears újra a régi? Feszes szexbőrcuccban izzadt egy nightklubban! képgaléria

2011.03.31 15:29ma.hu

Britney Spears feje fölött már megint összecsaptak a hullámok, ezúttal egy marketingvállalkozás állítaná bíróság elé, de nemcsak őt, hanem apját is, mégpedig a nevével fémjelzett parfüm miatt.

A Brand Sense Partners nevű cég ugyanis azt állítja, hogy nagy szerepük volt egy szerződés létrejöttében az Elisabeth Arden céggel - ezzel közösen dobta piacra az énekesnő a Radiance parfümöt.

Fotó: TMZ (Friss képek Britney megváltozott külsejéről a képre kattintva!)


A cég állítása szerint amiért részt vettek az együttműködés létrejöttében, Britney, illetve a gyámjaként és vagyonkezelőjeként jelen lévő édesapja a parfüm eladásából származó bevétel 35 százalékát ígérték, de a végleges szerződésbe a BSP mégsem került be, így a haszon harmada sem illeti meg őket.

Számításaik szerint mintegy tízmillió dollártól, forintban kifejezve 1,8 milliárdos bevételtől estek el, most ezt követelik a frissen visszatért énekesnőtől, aki a napokban jelentette meg vadiúj, Femme Fatale című albuma. A megvádolt sztár és apja egyelőre nem kommentálták a hírt.

Olvasson még többet Britney Spearsről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.