Bomba formában tér vissza az énekesnő

Képek: Britney popója is készen áll

Hamarosan ismét koncertezik a pophercegnő, lemezének megjelenése előtt azonban egy ingyenes fellépésen kápráztatta el a közönséget - meghökkentően jó formában.

Hihetetlen: Britney újra bomba formába hozta magát! képgaléria

2011.03.30 06:40ma.hu

Hamarosan új lemezt dob piacra Britney, melynek népszerűsítését már el is kezdte - Visszatérése bevezetéseképp a minap ingyenes koncertet adott egy reggeli műsorban.

Britney Spears számára a visszatérés egyet jelent azzal, hogy ismét belebújik szuperszexi, szűk fellépőruháiba.

Ezekben azonban kétségtelenül bele is kell férnie.

Mivel egyébként nem arról híres, hogy megveti a finom ételeket - különös tekintettel a gyorséttermi menükre -, a pophercegnő minden alkalommal kemény alakformáláson esik át.

Nos, a képek bizonyítják: Britney ezúttal is jó munkát végzett.

Az énekesnő hihetetlenül szexi a koncerten viselt szerelésekben, és valóban nincs rá oka, hogy takargassa formás popsiját...

Különös dolgokat csinált mostanában Britney...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.