Madonna után szabadon?

Képek! Hoppá: Rihanna lesmárolta a színpadon Britney Spearst!

Nem maradt botrány nélkül a Billboard díjátadója sem, számos más ünnepség után, ahol mindig történik valami. Most épp Rihanna és Britney Spears csókjától hangos a sajtó!

Rihanna és Britney Spears csókja a Billboard-díjátadón képgaléria

2011.05.24 09:49ma.hu

Oops, I did it again, vagyis hoppá, már megint megtettem - mondhatná Britney Spears, de mégsem ezt mondta, sőt, leginkább semmit sem mondott. Annál inkább a bulvársajtó, amely azóta mást se harsog, mint az újabb leszbicsókot, amelynek főszereplője Britney mellett ezúttal Rihanna volt.

Fotó: Celebuzz (A galériához KATT a képre!)

Úgy látszik, a visszatérőben lévő egykori tinisztárnak az egynevű kolléganői a gyengéi, meg a fekete-fehér kontraszt, mert pár éve már mintha láttunk volna hasonlót. 2003-ban az MTV Video Music Awards díjátadóján Madonnával váltottak forró, és szemmel láthatóan valódi nyelves csókot, akkor Britney egy hófehér szűzi ruhácskában lépett színpadra, Madonna meg fekete szűk ruciban csábította el.

Most fordított volt a felállás, Rihanna feszített fehérben, míg Britney húzott magára feketét, és mire véget ért a barbadosi énekesnő S&M című vadonatúj slágere (ezzel a két betűvel szokták egyébként a szado-mazo szexet is jelölni), a hangulat végképp felforrósodott a két előadó közt.

A képet megnézve egyébként nem teljesen egyértelmű, hogy minősíthetjük-e valódi csóknak, az biztos, hogy az ellopott pillanatban Britney szája még üres volt.

Az viszont gyanús, hogy a műsort sugárzó ABC tévécsatorna azonnal lekeverte a közvetítést, így az utókor számára nem maradt fenn közvetlenebb bizonyíték. De ez is épp elég volt ahhoz, hogy címlapra kerüljenek.

És valljuk be, egy világhírű énekesnőnek ennél több nem igazán kell, a rossz hír is hír...

Még több (jó és rossz) hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.