Leszbikus viszonya van az énekesnőnek?

Képek: Kéz a kézben! Rihanna az asszisztensnőjével szexel?

Sosem tagadta a csinos barbados-i énekesnő, hogy a férfiak mellett a hölgyek iránt is vonzódást érez - Korábban is hírbe hozták már az asszisztensnőjével, és nagyon úgy tűnik, Rihanna vele osztja meg az ágyát...

2011.03.19 06:50ma.hu

Titkos románcról suttognak Rihanna és asszisztensnője, Melissa között - a hír nem először kapott szárnyra, hiszen a lányok régóta jó viszonyt ápolnak, számtalan alkalommal látni együtt őket, ráadásul az énekesnő nem titkolja, hogy biszexuális, nőkkel sem veti meg az együttléteket...

Egy hollywood-i modell három hónappal ezelőtt arról számolt be, hogy leszbikus viszonya volt Rihannával. Tajah Burton könyvet készült írni, melyben nemcsak Rihannáról rántaná le a leplet.

Annyi biztos, hogy az énekesnő decemberben megvált legutóbbi kedvesétől, a baseball-sztár Matt Kemp-től. Mostanság pedig egyre gyakrabban mutatkozik kézenfogva az asszisztensnőjével.

A minap az ausztrál fővárosban sétálgattak és vásároltak együtt. El sem engedték egymás kezét Sydney-ben, Rihanna a legdrágább butikokban szerzett be néhány új cipőt, és vett belőle Melissának is.

Vajon Rihanna mostmár a családja előtt is fel merné vállalni a viszonyt?

Rihanna mulatságos szituációkba keveredik...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.