Év végén jön hozzánk a barbadosi énekesnő

Rihanna Budapesten is fellép európai turnéján!

Pillanatok alatt a lemezeladási listák élére ugrott vadonatúj számával Rihanna, és év végén végre a magyaroknak is megmutatja, milyen kirobbanó energiával énekel élőben.

2011.02.09 17:40Universal Music

2011. december 8-án Budapestre látogat a 2010-es év egyik legjobban várt lemezével jelentkező Rihanna, aki az "Only Girl (In The World)"-del #1 lett a MAHASZ Editor's Choice rádiós játszási listáján, jelenleg pedig új, "Loud" című albumának második kiemelt dalával, a Drake-kel közösen felvett "What's My Name"-mel halad szépen felfelé a chart-okon.

A hazánkban is többszörös arany- és platinalemezes, mindössze 23 éves énekesnő kétségtelenül az egyik legnagyobb sztár jelenleg, aki 2005-ben a "Pon De Replay"-el indult karrierje alatt még soha nem lépett színpadra Magyarországon.

Éppen ezért kiemelt érdeklődés várható a december 8-án a "Loud Tour" keretében a Budapest Sportarénában megrendezendő koncertjére, mely pályafutásának leglátványosabb színpadi show-ját vonultatja fel.

Rihanna számos elismerése és díja mellett Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete, aki évek óta a hátrányos helyzetű gyerekek elkötelezett segítője.

Az év végi koncertre csütörtökön kezdik a jegyeket árusítani, de az előzetes várakozások alapján úgy tűnik, nem érdemes sokáig halogatni a vásárlást: gyorsan el fognak kelni a belépők.

11 országban tiltották be Rihanna új klipjét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.