Merész Gaultier-kreációban pompázott a sztár

Szexi fotók - Csak fodrok takarták Rihanna meztelen testét a Grammy-n

Rihanna ezúttal is megadta a módját - A gyönyörű barbados-i énekesnő egyedi kreációban vonult fel a vörös szőnyegen a Grammy-gálán, a csodás ruha enyhén arcpirító volt...

Bojtok a meztelen testen - Rihanna merész ruhában a Grammy-n! képgaléria

2011.02.14 13:20ma.hu - Fotó: allvoices.com

Lady Gaga "tojásán" kívül kétségtelenül Rihanna földet sörpő, fehér bojtokból álló, áttetsző ruhája volt a tegnap megtartott Grammy-gála legnagyobb szenzációja - már ami a külsőségeket illeti.

Még több kép itt! - Fotó: WireImage

A szemrevaló barbados-i énekesnő előszeretettel használja ki remek adottságait, nőies formáit - mint korábban elmondta, fenekére különösen büszke, de azért valljuk be, egyéb idomai sem maradnak el a popsijától.

Rihanna egy ámultba ejtő, fehér fodrokból-bojtocskákból álló kreációt viselt a zenei díjátadón, mely Jean-Paul Gaultier tudását dícséri.

Az énekesnőt, aki kissé úgy festett, mint egy karácsonyi kellék, alaposan megbámulták.

A stílusát gyakran váltogató sztár rövid, vörös hajához pedig különösen jól állt a fehér, átlátszó ruha.

A lehengerlő megjelenéssel egyébként arra is rácáfolt, hogy sokan nem hitték: jó formában lesz az átadón, mivel előtte még arra panaszkodott, hogy igen komoly megfázással küzd.

Rihanna idén Budapesten is fellép

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.