Nem várt támadás érte az énekesnőt

Képek! - Rihanna kiborult - Saját apja mocskolta be őt?

Kevés megrázóbb dolog van a világon, mint amikor az embert onnan éri támadás, ahonnan a legkevésbé számít rá. Rihannának most az apjával kell megküzdenie és az általa terjesztett hazugságokkal.

Bojtok a meztelen testen - Rihanna merész ruhában a Grammy-n! képgaléria

2011.03.16 13:29ma.hu

A barbadosi származású énekesnőnek az utóbbi években bőven jut hideg is, meleg is: alig két éve tárta a világ elé egyik legfájdalmasabb titkát, most pedig újra védekezésre kényszerül.

2009-ben élete nagy szerelme, Chris Brown okozott neki egy életre szóló csalódást, akivel sosem volt kifejezetten békés és csendes a kapcsolatuk, ám az akkori Grammy-gála előtt egy félreértett sms miatt annyira összeszólalkoztak, hogy a világsajtó Rihanna összevert arcának fotóival volt tele.

A férfit – akivel Rihanna a mai napig kénytelen időről időre közös színpadra lépni – bírósági úton kötelezték a távolságtartásra, 45 méternél közelebbre nem mehet az énekesnőhöz, a színpadon egy kicsivel lazábbak a szabályok, ott csak 9 méter a kötelező távolság.

Rihanna a mai napig nehezen viseli a férfi közelségét, hisz szíve egyik fele még mindig szereti őt, de másik fele jól emlékszik a brutális verésekre.

Fotó: Socialitelife (A galériához KATT a képre!)

Most azonban újabb támadás érte, igaz, ez kívülről nem látszik: saját apja tálalt ki a sajtónak, és olyan dolgokat állított az énekesnőről, amelyeket ő szemenszedett hazugságoknak nevezett. A sztár ezért a Vogue című magazinban – amelynek áprilisi számában ő a címlapsztár – visszavágott a vádakra, és cáfolta az apja által elmondottakat.

Azt hittem, egész éltemben ismertem őt, de nem hittem, hogy képes eladni a médiának.” – reagált arra, hogy gyermekkori képeinek jogát eladta a sajtónak, akárcsak a koszos ruháit. A 23 éves sztár nem érti, apja hogyan tehetett ilyet.

Hallasz horrortörténeteket más emberekről, amik a hátuk mögött mennek, vannak furcsa dolgok, de mindig azt gondolod, ez nem a te családod. Az apád sosem tenne veled ilyet.

A jelek szerint mégis tenne, és Rihannának nem ez az első alkalom, hogy az apja ellene fordult. Amikor 2009-ben kipattant a hír, hogy Brown bántalmazta az énekesnőt, az apja felhívta a bulvárlapokat, és mindent elmesélt, ám a sztár szerint akkor is csak hazudozott.

Nem is beszélt velem előtte erről. Nem hívott fel, hogy megkérdezze, élek-e – egyenesen a sajtóhoz szaladt, a csekkért. És most újra ezt csinálja!” – panaszkodott az énekesnő.

Mindezek ellenére azt reméli, még helyrehozható a kapcsolata az apjával. Meglepő.

További híreket olvashat Rihannáról, ha IDE kattint!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.