Lefújhatnak több turnéállomást is

Pikáns képek: Rihanna megbukott? Nem fogynak a koncertjegyek!

Tavaly nyáron Rihanna több koncertjét is le kellett mondani, mert nem adtak el megfelelő számú jegyet, és úgy tűnik, az idei nyári turné is hasonló sorsra van ítélve. Leáldozott az énekesnőnek?

Botrányos koncertképek: Rihanna ezúttal túllőtt a célon! képgaléria

2011.03.24 13:29ma.hu

Egyelőre nem mondanak semmi konkrétumot Rihanna menedzserei, ám nagyon úgy tűnik, hogy a barbadosi énekesnő 2011-es nyári turnéja hasonló, vagy még rosszabb sorsra jut, mint a tavalyi szezon. Állítólag a sztár már megkapta a hivatalos értesítést, hogy teljes egészében lefújják az idei turnét, ami egyáltalán nem érinti jól a tavalyi bukás után.

2010-ben Phoenixben, Dallasban, Atlantában, Denverben és Indianapolisban is annyira gyér volt az érdeklődés Rihanna koncertje iránt, hogy törölték a fellépéseket. Pedig akkor Rihanna mindent bevetett: a színpadon még egy hatalmas fallikus díszlet is volt, azzal hergelte a tömeget. Az idei eladások még rosszabbul indultak.

Rihanna tavalyi koncertje botrányba fulladt (További képek a galériában: KATT ide)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.