Milla Jovovich is odavan a donyecki focistákért

Ukrán futballcsapatot éltetett Rihanna

75. születésnapját ünnepelte egy kelet-ukrajnai futballcsapat, márpedig ezt nem lehetett félvállról venni: a legnagyobb sztárokat nyerték meg maguknak a nagyszabású gálára.

Bojtok a meztelen testen - Rihanna merész ruhában a Grammy-n! képgaléria

2011.05.17 09:39ma.hu

Milla Jovovich-on senki nem csodálkozik, hisz maga is ukrán származású, természetes, hogy egy ukrán futballcsapatnak szurkol. Ám nem ő volt az est egyetlen fénylő csillaga a kelet-ukrajnai Donyeck város 75 évvel ezelőtt alapított csapatának jubileumi ünnepségén: a zenét Rihanna szolgáltatta.

A hollywoodi filmcsillag a Shakhtar csapat színének megfelelően egy narancssárga-fekete mezt kapott ajándékba, rajta a Jovovich 75-ös felirattal.

Milla Jovovich a sajtótájékoztatón (Fotó: Shakhtar)


Az ünnepségen több ezer meghívott vett részt, a megnyitó után közösen idézték fel a csapat legjelentősebb pillanatait, majd Viktor Janukovics államfő beszédét követően száz szurkoló vonult be, magukkal hozva a hatszoros ukrán bajnok és UEFA-bajnok csapat trófeáinak másolatát.

A Donbass Aréna stadionban ezután 700 táncos foglalta el a küzdőteret, hogy színpompás show-t mutassanak be, felvezetve ezzel az ünnepség protokolláris részét, amikor a játékosok és edzők gyűrűjében a leggazdagabb ukrán, Rinat Ahmetov klubtulajdonos kitüntetéseket adott át.

Miután Jovovich elfújta a 75 gyertyát a hatalmas tortán és elénekelte a Boldog születésnapot című dalt, Rihannáé lett a terep, aki legismertebb számaiból adott koncertet az ünneplő közönségnek.

A gálát óriási tűzijáték zárta - áll a Shakhtar honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.