Mosolyt se erőltetett az arcára az énekesnő

Fotók: Mi történt? Meghökkentően leharcolt Rihanna!

Meglepő fotók születtek a barbados-i szépségről - Rihanna még mosolyt sem tudott az arcára erőltetni, amikor lencsevégre kapták New York-ban, egy gáláról hazamenet. Tetőtől talpig feketében volt és nagyon kimerültnek látszott.

2011.05.02 06:40ma.hu

Borzasztó kimerítőnek találhatta Rihanna a gálát, amelyről hazamenet lefotózták New York-ban - Ritkán látni ilyen leharcoltnak az énekesnőt.

A külsejét csak mostanában befestett, virítóan vörös haja dobta fel egy kissé, amelyet a feje tetején kontyba kötve viselt.

Kivágott, de egyszerű, fekete, csipke szegélyű ruhában volt, sminkje visszafogott, szájára csak egy kis szájfény került.

Még csak nem is próbált mosolyt erőltetni az arcára. Ábrázatát elnézve rettentő fáradtnak tűnt.

Rihanna egyébként egy leukémiásokat segítő jótékonysági rendezvény vendége volt, és a vörös szőnyegen pózolva még kipihentebbnek tűnt, mosolygott is - egy kicsit...

A legújabb meglepő pletykák Rihannáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.