Cseles ruhában érkezett a sztár Cannes-ba

Csalóka képek: Csak egy varrás, nem Penélope Cruz mellbimbója!

Alaposan megtréfálta rajongóit és persze a fotósokat is Penélope Cruz, amikor megérkezett Cannes-ba, a filmfesztiválra. Már-már láttuk a pikáns szalagcímeket, de kiderült, hogy nem minden az, aminek látszik.

Nézze meg Penélope Cruz becsapós ruháját! képgaléria

2011.05.17 15:45ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Az Oscar-gálával össze sem lehet hasonlítani, de azért a Cannes-i Filmfesztivál is igencsak jelentős esemény a sztárok életében. Ennek megfelelően a színészek és főképp a színésznők erre is nagy gonddal készülnek, hetekkel előre kitalálják, mit vesznek fel, és egyértelmű, hogy a legapróbb részletekig minden a helyén van.

Ezek után el lehet képzelni azt a megdöbbenést, ami Penélope Cruz megjelenésekor ült ki a vendégek és a sajtó jelenlévő képviselőinek arcára: a gyönyörű színésznőnek a ruháját majd' átszúrta... a mi is?

Nos, kérem, a látszat néha csal: ami mellbimbónak tűnt, az nem az volt. A telt keblű, ámde annál karcsúbb derekú színésznő ruháján ugyanis egy erőteljes szűkítésre volt szükség mindjárt a mellvonal alatt, és ezt csak egy ügyes varrással tudták megoldani - ami hogy, hogy nem, épp a mellbimbónál ért véget, csücsköt csinálva a legkritikusabb ponton.

Egyes hírportálok szerint az ilyen átverős szabásmintákat rendeleti úton kellene betiltatni.
Megértjük a felháborodást.

Még több hír Penélope Cruzról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.