Johnny Depp köszöntötte az új csillagot

Képek - Újabb csillag a Hírességek Sétányán: Penélope Cruz

Újabb csillagot avattak a Los Angeles-i Hírességek Sétányán: a 2436. számú emléktábla Penélope Cruz színésznőt illette. Az avatóünnepségen Johnny Depp mondott köszöntőt.

Penélope Cruz csillagos kapott a Hírességek Sétányán képgaléria

2011.04.04 13:39ma.hu
Fotó: Gossip Center (További képek a galériában)

Péntek óta már 2436 csillagot nézhet végig az, aki a Los Angelesben lévő Hírességek Sétányán végiggyalogol: a nem mindennapi út végén Penélope Cruz csillaga fénylik a járdába építve.

A 36 éves színésznő az ünnepélyes avatáson családjának mondott köszönetet, valamint mindazoknak, akik támogatták pályáját. A köszöntőbeszédet nem más, mint Johnny Depp mondta el, akivel az Oscar-díjas szépség a Karib-tenger kalózainak legutóbbi, májusban mozikba kerülő részében játszott együtt.

A szónoklatban Depp kiemelte, hogy Cruz egyszerre nagyszerű anyuka és varázslatos nő.

A színésznőt férje, Javier Bardem színész is elkísérte, közös gyermekük januárban született meg - és ahogy elnézzük a képeket, Penélope-en nyoma sem látszik már a terhességnek. Ilyen egy igazi filmcsillag!

Még több hír Penélope Cruzról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.