Nem véletlen: vörös hangszert kapott Chávez

Egy húron pendül Shakira Hugo Chávezzel!

Dedikálva adta át Shakira Hugo Chávez venezuelai elnöknek azt az elektromos gitárt, ami színében a kormányon lévő szocialista párt vöröséhez igazodik.

Shakira nem leplezi nőies formáit! képgaléria

2011.05.16 17:29MTI
Fotó: shakira.com (További képek a galériában)

A Grammy-díjas énekes és dalszerző a dél-amerikai országban tett márciusi látogatása után küldte a különleges hangszert - árulta el Chávez az állami televíziónak vasárnap adott telefonos interjújában, és megköszönte a kolumbiai származású énekesnőnek az ajándékot.

"A múlt éjszaka gyakoroltam is egy kicsit, kerestem rajta a bemeneteket. Ez egy nagyon modern elektromos gitár és nem igazán vagyok még hozzászokva. Elénekeltem néhány régi dalt, köztük egy mexikóit is" - tette hozzá.

Chávez gyakran zendít rá latin-amerikai népdalokra a politikai beszédei közben, illetve a gyűlések alkalmával. Miután az adásban valaki azt javasolta neki, hogy a tavalyi labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalának számító Waka Waka című Shakira-slágert énekelje el, az elnök rövidre zárta a dolgot, mondván: "hogyan gyakoroljam a Waka-Waka-t ilyen feldagadt lábbal?" Chávez végül egy lassú, latin-amerikai nótával zárta a beszélgetést.

Az államfő jelenleg egy térdsérülésből épül fel, ezért lemondta eheti külföldi útjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.