Spanyolul énekel a szexi sztár

Megjelent az új Shakira album

Shakira most meghosszabbítja a nyarat vadiúj bombaslágerével, a "Loca"-val ("Őrült"), mely az október 18-án megjelent új spanyol nyelvű, Sale El Sol / The Sun Comes Out címre keresztelt albumának első kislemezdala.

2010.11.04 19:15ma.hu

A Locat két nyelven is rögzítették, így mindenki választhat tetszése (és nyelvtudása) szerint a verziók közül.

Az angol nyelvű változatban Dizzee Rascal működik közre featuring művészként, míg a spanyol nyelvű változatban El Catat hallhatjuk.

A dalhoz Shakira már le is forgatta Barcelonában a videoklipet, melyben a pokol angyalaként ismét megcsodálhatjuk védjegyének számító legendás csípőmozgását is.

z új albumon a nyári sláger, a Waka Waka (This Time For Africa) is helyet kapott, melyet a világ legnagyobb nézőközönsége előtt, 215 ország 700 millió nézőjének adott elő Shakira.

A dal sikere több egy szimpla slágernél, hiszen igazi kulturális jelenség lett, miután a rajongók flash-mobok keretében az utcákra vitték a mára már híressé vált "Waka Waka" koreográfiát.

A tánc szenzációt több mint 85 országban adták elő, többek közt Haitin, Chilében, Taiwanon, Svédországban, Olaszországban, Mexikóban, Spanyolországban, Venezuelában, Kolumbiában és Magyarországon is, mely így több ezer rajongói eseményt eredményezett.

Több mint 1400 videó került fel a YouTube-ra, melyen az emberek Waka Waka-t táncolnak, ezeket pedig összesen több mint 400 milliószor nézték meg világszerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.