El tudja képzelni duci kamaszként a sztárt?

Képek - Shakira igénytelen tinédzser volt!

Lányok ezrei szeretnének hasonlítani a gyönyörű kolumbiai énekesnőre - Ki hinné, hogy Shakira egykor nem volt ilyen szép, sőt, kifejezetten nem érdekelte a külseje!

Shakira és szerelme, Antonio de la Rua! képgaléria

2009.10.09 15:30ma.hu

Csodaszép, remek alakja és fantasztikus hangja van - Shakira igazi álomnő, de nem volt ez mindig így!

Talán ma már hihetetlen, de kamaszként jobban érdekelte az énekesnőt, hogy zenélhessen, mint a külseje. Nem volt vékony, sőt, kifejezetten dundinak tartotta magát.

Shakira és Antonio

De mindez nem hozta zavarba, szabadidejében zenét és dalszövegeket írt.

A 32 éves csillag csak később ébredt rá arra, hogy ha sikeres énekes akar lenni, külseje is radikális változtatásra szorul.

Bár a férfiak igen vonzó nőnek találják, Shakira magát nem tartja bombanőnek.

Sőt, ha strandra megy, róla sosem fognak születni meztelen melleit bemutató lesifotók - sosem veszi ugyanis le a melltartóját.

Olykor még a derekára is kendőt köt, nem szeret sokat mutatni magából.

Shakira testét valószínűleg csak a párja, Antonio de la Rua ismerheti teljes valójában, aki már hosszabb ideje az énekesnő vőlegénye.

Shakira színésznő lesz?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.