Követi a többi sztárt a díva

Újdonság! Shakira is az illatával hódít!

Ahogyan egyik sztár sem, úgy Katy Perry és Shakira sem maradhat ki a sorból, hogy kiadjon egy parfümöt. Shakira friss és egyedülálló illatot ígér nekünk!

2010.08.19 12:00ma.hu
S by Shakira

Mint arról már korábban írtunk Katy Perry a szépségipart is maga alá gyűri. Purr by Katy Perry nevű parfümje citrus, barack nektár, alma, zöld bambusz és különböző virág aromákkal idézi fel az énekesnő játékos, mégis nőies stílusát.

Katy nem csak az illat kifejlesztésében volt a Nordstrom divatcég segítségére, hanem a design kialakításában is részt vett: az üvegcsét és a csomagolás macskás stílusát is ő tervezte.

A legnagyobb újdonság most a parfümpiacon a S by Shakira.

A Grammy-díjas énekesnő, Shakira friss és egyedülálló illatot ígér, azoknak a nőknek, akik megveszik „S” névre keresztelt parfümjét.

A sztár a Puig parfümcéggel állt össze, hogy megalkossák Shakira első illatát, amely egyszerű, de egyben érzéki is. Az illat összetevői, a jázmin és a szantálfa a varázslatos keletet idézik, csakúgy, mint a parfüm és a kampány elbűvölő, arany színben pompázó designja.

Azt akartam, hogy az illatom olyan legyen, mint a dalaim általában: meséljen el egy történetet, legyen személyes és egyedülálló.”

Arra a kérdésre, hogy lesz-e még próbálkozása a parfümök világában, így felelt:

Az S by Shakira csak a kezdet!”

Shakira első illata szeptemberben kerül a drogériák polcaira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.