Sperma illatút már lehet kapni

Már csak ez hiányzott: Vaginaillatú parfümmel rukkoltak elő!

Egy német vállalat vaginaillatú parfümöt készített Vulva Original néven, írja a Click című román napilap. Pár tucat nőtől gyűjtött mintát, hogy elkészíthesse a természetes illatot.

2010.03.22 20:00manna.ro

Az erotikus kiegészítőket gyártó cég, a németországi Vivaeros terméke hűen adja vissza a női nem természetes illatát. A parfümöt hatékony nemi izgatószerként tartják számon, ára 39 euró.

"Nincs elegük azokból a parfümökből, melyek a virágok illatát próbálják mesterségesen utánozni? Annyira mű, hogy ezeket próbálják a női bőr illatával azonosítani. Eljött az ideje, hogy egy természetes parfüm csak ennyit mondjon a finom orroknak: Nő" – nyilatkozta Guido Lenssen cégtulajdonos.

Guido kijelentése szerint a parfüm előállítása érdekében "több tucat nőtől gyűjtöttek természetes biológiai mintákat. A végeredmény egy a vizelet, izzadtság és a vagina illatának keverékéből származó parfüm".

A kutatók munkáját egy sor, férfiakon végzett kísérlettel is kiegészítették. A férfiak reakciója egyértelmű volt: rögtön begerjedtek. A német kutatók több mint másfél éven keresztül dolgoztak ezen a projekten.

A sperma parfüm Romániában is kapható


Az État Libre d'Orange parfümház is használ érdekes kivonatokat termékei előállításához. Példálul a Romániában is kapható Secretions Magnifiques (Csodás váladékok) nevezetű parfüm sperma, nyál, izzadtság és véradalékokat tartalmaz. A szakemberek szerint a parfüm főként a fiatalság körében elterjedt. Egyetlen 50 ml-es üvegecske 280 lejbe, kb. 18 ezer forintba kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.