Folytatódnak a sztárválások?

Fotók - Döbbenet! Szakított Shakira és párja, Antonio!

Úgy tűnik, még nem ért véget a múlt évben elkezdődött szakítási hullám - Shakira és kedvese, Antonio, akivel az énekesnő 11 éve volt együtt, szintén külön utakra lépett!

Shakira és Antonio de la Rua: nem voltak jókedvükben mostanában képgaléria

2011.01.11 12:27ma.hu - Fotó: vivirlatino.com - Bauer Griffin

A gyönyörű és tehetséges énekesnő sosem adott okot arra, hogy magánéletén csámcsogjanak. A szexi Shakira karrierje kezdete óta egy férfival volt kapcsolatban: az egykori argentin elnök fia, Antonio de la Rua volt a párja.

További képek a fotóra kattintva! - Antonio és Shakira novemberben Barcelonában: nem tűntek vidámnak - Fotó: Bauer Griffin

Nem is igen lehetett hallani szerelmükkel kapcsolatban semmilyen problémáról, nem csoda, hogy most bombaként robbant a hír: Shakira és Antonio 11 év után szakítanak!

A dolgot a sztár saját honlapján tette közzé.

Nem vitte túlzásba, rövid tényként közölte, hogy már augusztus óta nincs együtt Antonio-val, de akkor még úgy tervezték, az elválás nem lesz hosszúidejű, és visszatérnek egymáshoz.

Shakira ugyanakkor hozzátette, üzleti ügyeit továbbra is De la Rua irányítja.

A 33 éves kolumbiai énekesnő 2000 óta randizott párjával, aki egyébként ügyvédként lett sikeres hazájában.

Iskolákat építtet a gyönyörű énekesnő

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.