Nőies formáival hódít a tehetséges énekesnő

Szexi fotók - Shakira hasa oldalt buggyan, de vállalja

Shakira sosem volt átlagos celeb - A gyönyörű és tehetséges énekesnő nem kürtöli tele a sajtót magánéletével, és gömbölyűbb formáit is szíves-örömest vállalja.

Shakira nem leplezi nőies formáit! képgaléria

2010.12.22 09:29ma.hu

Kevés szexisebb énekesnőt ismerünk Shakira-nál - A mutatós kolumbiai sztár mindig vállalta önmagát, és sosem akarta majmolni az átlagot.

Még több kép a fotóra kattintva! - Fotó: pacificcoastnews

Évek óta a zenei paletta kiemelkedő alakja - Számos sláger után legutóbb október 18-án jelent meg spanyol nyelvű, Sale El Sol / The Sun Comes Out címre keresztelt albumának első kislemezdala.

Shakira védjegyének számít legendás csípőmozgása, melyhez, valljuk be, nem árt, ha nem teljesen csontsovány az ember. Erotikus mozgását nem könnyű utánozni, a profi énekesnőnek a kisujjában van a dolog.

Shakira annak ellenére is népszerű, hogy magánéletét sosem teregette ki a sajtóban.

Kedvese, Antonio de la Rua a volt argentin elnök fia - az énekesnő csupán egy-egy rendezvényen mutatkozik együtt párjával, noha szerelmük már tíz éve töretlen.

Az énekesnő a jelek szerint ismét gőzerővel koncentrál karrierjére, pedig tavaly már arról beszélt: hamarosan anya szeretne lenni.

Pókhálóban is "überszexi" Shakira!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.