Valóban Gerard Piqué az énekesnő szerelme...

Képek: Ennyi! Lebukott a smacizó Shakira

Lelepleződött a gyönyörű kolumbiai énekesnő - Régóta sejteni lehetett, hogy Shakira újra szerelmes, több, mint 10 éves kapcsolatának véget érése után. Most itt a bizonyíték.

2011.03.17 06:29ma.hu

Nem véletlenül keringtek a pletykák Shakira és a spanyol futballista, Gerard Piqué kapcsolatáról - a szexis énekesnő és a focista most bebizonyította, hogy valóban egy párt alkot!

A Caracas columbiai magazin fotósa ugyanis lencsevégre kapta Shakirát és Gerard-ot egy szenvedélyes csók közben. Az újság címlapján hozta premierplánban a jelenetet.

A dolog már csak azért is robbant nagyot, mert Shakira és korábbi vőlegénye, Antonio de la Rua - akivel a sztár 11 évig volt együtt - január elején jelentette be, hogy esküvő már sosem lesz a kapcsolatukból: szakítottak.

Ezek után azonban feltételezhető, hogy az énekesnő és a focista nem mostanában kezdtek el randevúzni egymással. Talán Gerard Piqué volt a szakítás oka?

Shakira minden bizonnyal erről se fog mesélni túl sokat, ahogyan korábban az Antonio-val való kapcsolatáról sem. Híres arról, hogy sosem verte nagydobra, mi zajlik a magánéletében.

Gerard Piqué egyébként egy kerek tizessel fiatalabb Shakiránál. Múlt hónapban már nyilvános lett pár fotó, melyen a focista születésnapját ünnepli, és a rendezvényen az énekesnő is jelen van. Ekkor már lehetett gyanakodni...

Shakira nemcsak a magánéletben újított be!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.