Meghökkentő grimaszokat vág a színésznő

Képek: Rég nézett ki ilyen rosszul Keira Knightley

Különös fotók készültek a gyönyörű színésznőről - elnézve ezeket a felvételeket, aligha neveznénk szépnek Keira Knightley-t, az ijesztő jobb kifejezés lenne...

2011.05.12 06:29ma.hu

Már abban sem lennénk biztosak, hogy ez a mélybarna, rövid frizura a legtalálóbb választás volt Keirának.

Úgy tűnik, ő meg van elégedve vele, arca azonban kevésbé kifejező ezekkel a tincsekkel. Ráadásul igen furcsán tud kinézni, amikor összekócolódnak.

Mindenki lehet rossz formában, ám sajnos a népszerű Keira Knightley-t ilyenkor le is fotózzák. A napokban róla készült felvételeket önszántából valószínűleg nem mutogatná.

A színésznő olyan grimaszok kíséretében ismerkedett a jelenlevőkkel, hogy inkább ijesztő volt, mintsem vicces: mintha mosolygás közben szorgosan rágott volna valamit.

Keira egyébként nem szereti, ha fotózzák, mert hite szerint a a fényképek "ellopják a lelket".

Nos, ebben az esetben csak a szépségét lopták el, de szerencsére mindenki tudja, hogy egyébként a legcsinosabb színésznők egyike...

Tudja meg Keira Knightley furcsa szokását!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.