Nemcsak stílust, pasit is váltott a színésznő

Nézze meg! - Kölyökképű rockerrel randizik Keira Knightley

Újra szerelmes a szépséges színésznő - Keira Knightley többéves kapcsolat után szakított barátjával nemrég, ám úgy tűnik, hamar rátalált a szerelem a Klaxons zenésze személyében.

2011.04.07 06:29ma.hu

Az újabban rövid gombahajjal hódító Keira Knightley-nak nemcsak a frizurája változott meg gyökeresen, hanem a magánélete is.

A szép Keira nem is olyan rég még a színész Rupert Friend oldalán volt látható: boldognak tűnt a többéves kapcsolat, már mindenki az esküvői harangokat kongatta. Januárban azonban kiderült: a páros szakított.

Rupert és Keira 2005-ben találkozott a Büszkeség és Balítélet új változatának készítésekor, már a forgatás idején randevúzni kezdtek. Esküvő mégsem lett a szerelemből: több, mint öt esztendő után tettek pontot kapcsolatuk végére.

Úgy tűnik, ehhez képest a csinos színésznő pár hónapon belül újra lekötötte magát. Új kedvese a hírek szerint a Klaxons zenekar billentyűse, James Righton.

A 27 esztendős zenész csak egy évvel idősebb a sztárnál, egy közös ismerős, Alexa Chung mutatta be őket egymásnak, és az utóbbi négy hétben sűrűn látták őket együtt.

Keira barátnője azonban, aki a találkozást összehozta, úgy ítéli meg: a színésznő egyelőre óvatos, csak lassan haladnak előre.

A kapcsolat még igen friss, a vörös szőnyegen egész biztosan nem fog James-szel pózolni a sztár mostanában. Az azonban bizonyos, hogy élvezi a férfi társaságát.

Különös dolgokat művelt Keira Knightley...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.