Mi ütött a szép színésznőkbe?

Képek: Keira, Sienna, Nicole - gyűlölik testüket a legnagyobb sztárok!

Talán hihetetlen, de a körülrajongott, számtalanszor fotózott sztárhölgyek egy része egyáltalán nem tartja magát szépnek! Sőt...

Szépséges sztárok, akik csúnyának látják magukat! képgaléria

2010.10.21 09:29ma.hu - Fotó: topnews - wallpaperbase

Nos, van, akiről nem titok: fogalma sincs, miért tartják vonzó, szexis nőnek! Megan Fox például nem egyszer kifejtette, nem érti azokat a férfiakat, akik többször is őt szavazták meg a legszexisebb színésznőnek.

Nézze meg a legelbűvölőbbeket! - A "csúnya" Megan Fox

Vagy ott van Keira Knightley, aki saját bevallása szerint úgy fest, mint egy fiú. Utálja, hogy nincsenek mellei, lapos és vékony. Lábait csúnyának találja, görbének, rövidnek látja őket, úgy véli, a feneke is "csapnivaló".

Bőrét pattanások csúfítják, melyekkel állandóan küzd. Ki hinné, hogy gyűlöli a testét a szép színésznő?

Jennifer Love Hewitt sincs sokkal jobb véleménnyel magáról. Őt a csípője készíti ki. Szerinte emiatt sosem fog vékonynak kinézni. Nincsenek hosszú lábai, és egy jobb fenékért is mindent megtenne.

Sienna Miller csak 25 éves koráig látta szépnek magát. Addig, úgy véli, karcsú volt és vékony, de ma már ritkán mutogatná miniben a meztelen lábait, főleg hátulról.

Jessica Alba is nemrég fejtette ki, hogy szerinte nem jó nő, csak egy átlagos anyuka. Ki nem állhatja narancsbőrös, "löttyedt" fenekét, a csípője kiszélesedett. Azt sem titkolta, hogy úgy véli, nála minden színésznő csak szebb lehet...

Talán ezek után nem meglepő, hogy Nicole Kidman sem tartja sokra az alakját. Laposnak, soványnak, túl magasnak tartotta magát, s ezen csak kislánya születése változtatott némileg, attól kezdve ugyanis örül neki, hogy van melle...

Keira Knightley

A hamarosan ugyancsak anyává váló Penelope Cruz is rondának látja magát olykor. Úgy véli, néha nagyon szép, máskor szörnyen néz ki.

Salma Hayek szintén azt gondolja, ő nem túl jó nő, csak ügyesen öltözik...kifejezetten zavarba jött, amikor egy díjat kellett átvennie mint a "legjobb test birtokosa".

Carrie Underwood sem tartja magát szépnek. Szerinte sem nem magas, sem nem érzéki, szexi meg végképp nem. Sokszor feszült, ideges és nem tud kezelni helyzeteket.

A bombázó, második Marilyn Monroe-nak tartott Scarlett Johansson úgy véli, csak meg kéne nézni, hogy fest reggelente. Néha egy nagy kalap nélkül ki sem merne menni az utcára...

Cannavaro a legszebb, de ki a legcsúnyább?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.