Talpraállt a csúnya megcsalási botrány után...

Képek - Sandra Bullock újabb pasit és újabb gyereket akar!

Kevesen hitték volna, hogy pár hónap alatt összeszedi magát a szép színésznő, Sandra Bullock azonban botrányos válása óta sokkal jobban van, sőt új életét tervezgeti.

Bájos, elkapott pillanatok: Sandra Bullock kisfiával, Louis-zal! képgaléria

2010.10.07 09:29ma.hu

Egy világ omlott össze Sandra Bullock-ban, amikor nem sokkal azután, hogy teljesült az álma, és átvehette az Oscar-díját, kiderült: férje, Jesse James megcsalta, ráadásul nem is egyszer.

A botrány egyre dagadt, újabb és újabb nőcskék kerültek elő - akik egyébként Sandra lába nyomába se értek -, azt állítva, hogy James velük is lefeküdt.

További képek a színésznőről! - Sandra és a kis Louis

A csúnyán megalázott színésznő, bár nagyon szerette a párját, képtelen volt megbocsátani a történtek után. Sandra Bullock és Jesse James júniusban hivatalosan is elvált.

A színésznő karrierje azonban azóta is felfelé ível, és vigasznak tökéletes volt számára, hogy éppen ekkortájt került hozzá adoptált kisfia, a ma már nyolc hónapos Louis, akinek örökbefogadását már korábban elindította.

Sandra ma boldog a kisgyermekkel, és már egy újabb baba adoptálását tervezi!

A National Enquirer-nek nyilatkozó ismerősei szerint a színésznő már kész a továbblépésre, nagyon belejött az anyaságba, és jól érzi magát egyedül is.

Újra szerelmes szeretne lenni, és állítólag már felvette a kapcsolatot azzal az ügynökséggel, akiken keresztül a New Orleans-i Loius-t is magához vehette. Újabb gyermeket szeretne.

Sandra Bullock: Pont úgy csináltam, mint mások!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.