Csúnya baki - Nem Camilla nevét mondták be...

Fotók - Felélesztették Diana hercegnőt

Meghökkentő tévedés borzolta a kedélyeket Új-Delhiben - bár a Nemzetközösségi Játékok szervezője rögtön elnézést kért, a bakit már nem lehetett meg nem történtté tenni.

2010.10.07 12:29ma.hu

Valószínűleg nem kevesen szisszentek fel, amikor Suresh Kalmadi, az Új-Delhiben megrendezett Nemzetközösségi Játékok főszervezője a sajtótájékoztatón közölte az egybegyűltekkel, hogy a brit Károly herceg és felesége, Diana hercegnő is tiszteletét tette a megnyitón...

Diana hercegnő

A főszervező azonnal észrevette a tévedést, és kijavította Dianát Cornwall hercegnőjéről, Camillára, de ami történt, megtörtént...

Kalmadi bakija duplán tévedés volt, hiszen nemcsak, hogy Diana 1997-ben autóbaleset áldozata lett, de már halála előtt jóval sem volt Károly herceg felesége. Addigra elváltak.

Megdöbbentő lenne mindenesetre, ha a világ egyik legtöbbet felemlegetett eseményéről az indiai főszervező ne hallott volna.

Kérdés, hogy akkor minek volt köszönhető a kínos elszólás.

Kínos: adományvonal helyett szextelefont kapcsoltak

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.