Catherine Walker mellrákban szenvedett

Elhunyt Diana hercegnő ruháinak megálmodója

Catherine Walker mellrákban szenvedett, 1997-ben ő készítette azt a ruhát, melyben örök nyugalomra helyezték Lady Dianát.

2010.09.28 09:15MTI

Elhunyt Catherine Walker divattervező, Diana hercegnő több ruhájának megalkotója.

Walker 65 évesen hunyt el mellrákban, családja vasárnap, halála után három nappal közölte a hírt. Catherine Walker tervezte ruha Diana hercegnőn

Walker röviddel Lady Diana és Károly herceg esküvője után kezdett el dolgozni a hercegnőnek, ő alkotta meg több figyelemfelkeltő ruháját.

Miután Diana 1997-ben Párizsban közlekedési balesetben életét vesztette, a divattervező készítette el a ruhát, amelyben a hercegnőt örök nyugalomra helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.