Mick Jagger sem maradhat ki

Fekete-fehér Diana-fotó kerül kalapács alá

Egy Diana hercegnőről készült fotó is szerepel a Christie's pénteki árverésén, amelyen több mint száz értékes, többnyire fekete-fehér fénykép kerül kalapács alá.

2010.05.20 15:14MTI

Mario Testino 1997-ben, Diana hercegnő halála előtt pár hónappal készítette a Vanity Fair magazin számára azt a fotót, amelynek értékét 18-22 ezer fontra (6-7 millió forintra) becsülték a szakértők.

A fekete-fehér képen a walesi hercegnő egy szófán ül, állával egymásra tett kezeire támaszkodva.

Az árverésen a Rolling Stones együttesről készült Andy Warhol-fotókat is eladásra kínálnak. Szerepel köztük az a Mick Jagger-kép is, amely később a Love You Live című zenei album borítójára került. Az árverésen kalapács alá kerülnek Richard Avedon, Robert Mapplethorpe és Ansel Adams fotói is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.