A spórolás nem egyenlő a bozonttal

Kevesebből tip-topot: így spórolj a hajadon!

A hajvágáson való spórolás nem azt jelenti, hogy járjunk bozontos és gubancos hajjal - íme néhány ötlet, hogyan csökkentsük a frizura-kiadásainkat úgy, hogy közben divatosak maradjunk.

2011.05.11 14:50ma.hu

Ki ne szeretne mindig jól mutató, divatos hajat? Nem szükséges gyakran fodrászhoz járni és pénzt áldozni rá ahhoz, hogy ilyen legyen. Néhány ötlettel jelentős megtakarítás mellett is divatosak maradhatunk.

Figyeljük például a hajszalonok akcióit. A helyi lapokban, az interneten keresztül vagy szórólapok formájában biztosan értesülünk egy-egy kedvezményes ajánlatról, olyan szalonokról, ahol olcsóbban is megcsináltathatjuk a frizuránkat, vagy akadunk rá kuponokra, amelyeket egy fodrásznál felhasználhatunk. Éljünk a lehetőséggel.

Figyeljük az újonan nyíló szalonokat. Legtöbbjük akciókkal várja a vendégeket, hogy minél jobban gyarapítsa a vendégkört.

Mindenhol vannak olcsóbb és drágább fodrász-szalonok. Nem kell a legcsípősebb árút választanunk csak azért, mert azt gondoljuk, ott jobb munkát végeznek.

A borbély szalonokat se hagyjuk figyelmen kívül, mert bár többnyire férfiak látogatják őket, a hajvágás ott is ugyanolyan jó minőségű.

Próbáljuk ki az ingyenes hajvágásokat, legyünk hajmodellek! A divat- és fodrásziskolák gyakran keresnek modelleket, akár versenyre, akár egyéb alkalmakra.

A bevállalósabbak nagyon trendi frizurát kaphatnak, ha rá merik bízni magukat a kezdőkre, ráadásul semmibe sem került nekik. Azoknak főleg ajánlott, akik szeretnek kísérletezni a frizurájukkal, vagy gyakran váltogatják a kinézetét.

Attól, hogy a fodrászunk arra biztat, hat hetente járjunk el hozzá, még nem jelenti azt, hogy valóban így kell tennünk. Hagyjunk több időt egy-egy látogatás között, és sokat spórolhatunk. A frizura ennyi idő alatt nem lesz sokkal rosszabb.

Amennyiben egyszerű frizurát viselünk, magunk is vághatunk a hajunkból otthon, csak egy profi ollóra van szükségünk hozzá, no meg egy kis hozzáértésre és türelemre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.