12 ötletes hajviselet a meleg időre

Fotók - Csak szexisen: könnyű és csábos frizurák a tavaszi szellőre

Tavasszal egyszerűen elkészíthető, könnyed és vonzó frizurára van szükségünk - íme néhány ötlet, melyek a legnépszerűbbek az idén.

Íme a legszexibb frizurák tavaszra! képgaléria

2011.04.28 14:50ma.hu - Fotó: marieclaire.com

A kiengedett, hosszú haj mindig szexis, feltéve ha nem kopott és fénytelen - a férfiak mindenesetre díjazzák a vállra omló loknikat. Itt a jó idő, a napsütés, egy menő napszemüveget bele, és máris kész a trendi hajviselet - mint például Alessandra Ambrosio-é.

Képekért katt ide! - Nicole Richie - Fotó: WireImage

Ha az arcunkba eső tincsek zavarnak kétoldalt, lazán fogjuk őket hátra egy csattal vagy gumival. De ne olyannal, ami színben teljesen elüt az öltözékünktől! Ezen frizura elkészítése 2 percet sem vesz igénybe.

Az oldal választék - mint Camilla Belle-é - nagyon sok hajban áll jól, és megtöri az egyhangúságot. A homlokba lógó hajat egy apró csattal, hajtűvel hátrahúzhatjuk.

Hagyjuk érvényesülni a természetes hullámokat, göndör fürtöket. Ha valóban magától ilyenek a tincseink, különösebb formázást nem igényelnek. A két vállon leomló fürtök mindig vonzóak és nőiesek - ahogyan Jennifer Garner frizurája is mutatja.

Eva Longoria
ugyanezt a stílust oldalra igazított hajjal képviseli, és nagy oldalválasztékkal képviseli.

A rövid, fiús frizura nem áll jól mindenkinek, fej- és arcformától függ, mennyire telitalálat. Ginny Goodwin arcához remekül megy ez a stílus. Legyen egy kicsit kócos, kicsit tépett, a rakoncátlan hatás ugyanis mindig nyerő!

Képekért katt ide! - Alessandra Ambrosio - Fotó: FilmMagic

A tépett, de félhosszú stílus képviselője jelenleg Vanessa Hudgens is - ez a frizura azonban több bíbelődéssel jár, hiszen nem fog így állni, amikor reggel kikelünk az ágyból.

Jennifer Lopez haja mindig elbűvölő - az énekesnő-színésznő különös hajszíne a kiváló keverésnek köszönhető, kétoldalra fésült haja vad és egyben bájos. A fürtök nincsenek teljesen kifésülve és lesimítva, ez adja azonban az izgalmas hatást.

Nicole Richie szőke frizurája hasonló módszerrel készült, a 70-es évek stílusában. Emma Stone szintén ezt a vonalat képviseli, de számára fru-fruval az igazi.

A tavaszi-nyári hónapokban elmaradhatatlan a lófarok - viselhetjük lazán hátratűzve, mint Reese Witherspoon, de - partycopf stílusban - magasan, a saját hajunkkal körbekötve is, akár Emma Roberts.

A szezon nagy sztárjai egyébként a vidám kalapok, vegyünk példát Diane Kruger-ről, aki szőke loknijait egy bézs, könnyed kalap alá rejtette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.