Lagerfeld bemutatta új Chanel kollekcióját

Gyönyörű fotók: Ezek a modellek láttán mindenki megnyalja a tíz ujját!

Gyönyörű modellekkel és fantáziadús ruhakreációkkal telt meg a francia riviéra az elmúlt napokban - Karl Lagerfeld felvonultatta Chanel kollekcióját: a jelenlevők valóban csak kapkodhatták a fejüket.

Divat: Csodás kreációk a kifutón - Karl Lagerfeld Chanel-modelljei képgaléria

2011.05.11 11:45ma.hu

Bemutatta a Cannes melletti Cap d'Antibes-ben vadonatúj Chanel Cruise kollekcióját a neves német divattervező, Karl Lagerfeld. Kétség nem fér hozzá, hogy a 2011/2012-es kollekciónak hatalmas sikere lesz.

Képekért kattintson a képre! - Fotó: style.com

Az ötletgazdag ruhák nemcsak színeiket illetően, de stílusukban is nagyon változatosak, az anyagok szemet gyönyörködtetőek, a megoldások egyediek.

Különösen a lábviselet érdekes, amely számos kreáció felvonulásakor visszaköszönt a kifutón.

Lagerfeld kollekciója ötvözi az elegáns nőiességet a bohókás modelleket, és a nagyon élénk színektől sem riad vissza.

A sárga és kékesszürke kosztümöktől kezdve a fekete-fehér, elegáns ruhákon át a rendhagyó szabású szabadidős- és koktélruhákig mindenféle feltűnt a kifutón - a jelenlevők nem győzték kapkodni a fejüket.

Milyen a divat csúcstechnológiája? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.