Bevállalós félaktokon pózolt a modell

Szexi fotók: Lehetetlen, hogy Kate Moss melle ne látsszon ki

Meglehetősen szokatlan félakt fotókon pózolt a csinos topmodell - az hagyján, hogy minden fotón más színű a haja, de a fél melle is kikandikál.

Kate Moss extrém fotókon pózolt a Vogue-nak! képgaléria

2011.05.06 06:29ma.hu - Fotó: Vogue/Egostastic

Rendhagyó felvételekhez pózolt Kate Moss a francia Vogue magazinnak. A népszerű modell kicsit furcsa, kicsit hátborzongató, kicsit bolondos a képeken: hol égővörös, hol rózsaszín, hol pedig szőke hajjal, sőt, taréjjal...

Képekért katt a képre! - Fotó: Vogue

Az őszre a hírek szerint divatba jövő csillogó nadrágok és felsők már Kate fotóin is megjelennek, ő azonban sajátos módon népszerűsíti őket: a keblei mindig a középpontban vannak, sőt ki is kandikálnak a ruha alól...

Egy-két felvételen a modell megmutatja a pucér valóságot is. Visszafogottabb fotók is készültek azonban, melyeken Moss kifejezetten elegáns, ruhái pedig bámulatosak.

Kate Moss ma is az egyik legkeresettebb modell - a londoni sztárt 1988-ban fedezte fel egy modellügynökség Angliában.

Népszerűsége töretlen, és az sem szakította meg, hogy 2002-ben életet adott kislányának, Lilah Grace-nek, akinek édesapjával, Jefferson Hack szerkesztővel nem tartott sokáig a viszonya.

Sőt, 2005-ös kokainbotránya után egy évvel meghökkentő visszatérést produkált, és elnyerte az Év Modellje díjat.

Újabb gyermeke Kate-nek egyelőre nem született, jelenlegi párja Jamie Hince zenész.

Kate sokat keres, de nem is olyan csinos?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.