Titokban mondta ki az igent a szupermodell

Az év meglepetése: férjhez ment Kate Moss!

Brit sajtóértesülés szerint augusztusban egybekelt Kate Moss és kedvese, Jamie Hince.

2010.10.15 18:29MTI

A 36 éves brit topmodell és a 40 éves zenész augusztus 7-én tartotta esküvőjét egy kicsiny szicíliai kápolnában, ahová csak a hozzátartozókat és néhány barátot hívtak meg - adta hírül pénteken a The Daily Mirror brit napilap a pár baráti körére hivatkozva. A menyasszony mezítláb, egy átlátszó fehér ruhában állt az oltár elé - írta a lap, ám fotókat nem közölt az esküvőről.

Kate Moss 2007 szeptemberében ismerkedett meg Hince-szel, előtte olyan hírességekkel élt hosszabb, rövidebb ideig együtt, mint Johnny Depp, Jefferson Hack lapszerkesztő - akitől kislánya Lila Grace született - és Pete Doherty énekes.

Olvasson többet Kate-ről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.