Az évtized legjobban öltözött sztárjai

Képek: Kate Moss legyőzte a modelleket!

Számos pályatársát utasította maga mögé, így vélhetően ő fogja diktálni a divatot a közeljövőben. Kate Moss kapta "az évtized legjobban öltözött nője" címet.

A Vogue leg-modelljei 2010-ben képgaléria

2010.11.17 19:29ma.hu

Az amerikai Vogue magazin különböző szempontok alapján osztályozta a világ leghíresebb színésznőit, modelljeit és egyéb ismert nőit. Arra volt kíváncsi többek közt, ki öltözik a legdivatosabban, ki testesíti meg az amerikai szépségideált vagy ki a leginkább önálló nő.

Jessica Biel (Fotó: wallpapers.net)

Az értékelés során elsöprő sikert aratott Kate Moss, aki a lap szerint a legnagyobb hatással volt arra, hogyan öltözzenek a nők: ha Kate felvett valamit, biztosak lehettünk abban, hogy hamarosan minden nő olyan ruhában fog parádézni.

A brit szupermodell olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Alexa Chung és Sarah Jessica Parker. Emellett a Vogue az évtized legelegánsabb nőjének is nevezte a 36 éves hírességet.

Kate Moss nemcsak a ruhák, de az egyéb kiegészítők terén is meghatározó szerepet tölt be a nők életében, Alexandra Kotur vezető stylist szerint a parfümök közt is nagy befolyást ért el, neve garancia a minőségre, és mindenki szeretne egy kis „szeletet” Kate Mossból.

A lap további kategóriákban is győztest hirdetett:

A bombázó: Blake Lively
A képernyő királynője: Marion Cotillard
Az önálló: Michelle Obama
Az amerikai szépség: Jessica Biel
Az utcai stílus képviselője: Alexa Chung
A bohém: Sarah Jessica Parker
A sikkes: Liya Kebede
A szabad szellemű: Carey Mulligan

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.