A párizsi Vogue a 90 éves fennállását ünnepli

A legkeresettebb modell melleivel bizonyít a híres divatmagazin

A párizsi Vogue a 90 éves fennállását ünnepli, és a kerek évszámhoz különleges lapszám jár. A magazin a jelenleg legkeresettebb modellt, Lara Stone-t választotta címlaplánynak.

2010.10.28 19:00ma.hu

A francia Vogue 90. születésnapja alkalmából kiadott ünnepi számnak a címlapjára a 27 éves holland szupermodellt választották.

Carine Roitfield szerint a magazin ezzel a címlappal ismét bebizonyította, hogy a Vogue még mindig vakmerő.

A címlapkép fogadtatása mindenesetre alátámasztja a véleményét, hiszen a legtöbb fórumon egyöntetűen kijelentették: ezt nevezik igazi címlapnak.

Stone a divatlap ugyanis borítóján egy álarcban, félig levágott fejjel, egy bársonyszalagra felerősített kameával a nyakán és csipkekesztyűben látható.

Bár a fotón nyilvánvalóan ezek lesznek a legutolsó dolgok, amiket az ember észrevesz, hiszen a mellei elterelik a figyelmet.

Fotó: Vouge

Köztudott, hogy a különleges és meghökkentő fotósorozatokat különösképpen kedvelő Roitfeld dicshimnuszokat zeng a holland szépségről, aki, ha van ilyen, akkor egyenesen a francia Vogue múzsájának tekinthető.

Az ünnepi szám címlapja mellett két divatanyagot is kapott a Franciaországban lassacskán nemcsak a divatvilágban, de a szélesebb közönség számára is szexszimbólumnak számító Lara.

A különlegesen forróra sikerült Vogue divatanyagok mellett ugyanis az Interview magazin szeptemberi számában is szenteltek egy igencsak meggyőző sorozatot Larának.

A holland topmodell furcsa, kegyetlen szexualitásának, ellenállhatatlanul nőies alakjának az i-D magazin őszi száma is adózik néhány kép erejéig.

Úgy tűnik, Stone érzéki karaktere teljesen rabul ejtette a divatvilágot, hogy manapság egyeduralkodó ahhoz kétség sem férhet.

A modell a Calvin Klein aktuális arcaként óriásplakátokon szerepel, az amerikai Vogue is meghajolt előtte, hiszen a mindig kitüntetett szeptemberi számban egy visszafogott, de lenyűgözően szép divatanyagban szerepelt a lapban.

Most pedig itt az újabb nagy tett, az ünnepi címlapszereplés, igaz ez csupán a jéghegy csúcsa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.