"Borzalmas lenne vele szülni"

Hoppá: Mel B hallani sem akar a férjéről!

Mel B a harmadik gyermekét várja, de hallani sem akar arról, hogy a férje ott legyen vele a szülésnél. Állítólag Belafonte "túl finnyás", és csak a baj lenne vele, ha végig kellene néznie az eseményt.

Már csak színjáték volt Mel B és Stephen Belafonte boldogsága? képgaléria

2011.05.03 18:29ma.hu

Mel B hallani sem akar a férjéről - legalábbis addig, amíg a szülőszobán van. A 35 éves, egykori Spice Girls-tag már harmadik gyermekét várja, de férjével, Stephen Belafontéval még csak ez a baba lesz az első közös gyermekük, így Melanie-nek el kellett döntenie, kit kér maga mellé segítőnek a legnehezebb órákban.

Hogy kire esett a választása, vagy megvan-e már a lelki támasz, azt nem árulta el, de egy biztos: férje semmiképp nem mehet a szülőszoba közelébe sem!

Fotó: Popsessive (További képek a galériában)

"Hogy ő az én szülőpartnerem legyen? Ó, Istenem, az kizárt, borzalmas lenne!" - fogalmazta meg markáns véleményét a kérdésről a sztár. "Egyszer épp csak megemlítetten neki, hogy eljön az a pillanat, amikor megfogjuk a csomagokat és indulunk - erre ő szó szerint elfehéredett." - mesélte, és ezek után érthető is, hogy miért nem szeretné még nagyobb megrázkódtatásnak kitenni a férfit.

Azt is elmesélte, hogy egyszer egy szülés-előkészítő tréningen vettek részt, de azt is végignevetgélte, miközben a légzést kellett volna gyakorolni.

A párnak jelenleg három lánya van, a 12 éves Phoenixnek és a 4 éves Angelnek Mel B az édesanyja, a 6 éves Giselle pedig férje előző házasságában született.

Az énekesnő már most eldöntötte, hogy valószínűleg fájdalomcsillapítást fog kérni, mivel korábbi szüléseinél is jobban bírta azzal a megpróbáltatásokat.

Különös egybeesés, hogy nemcsak ő várja mostanában a gyermekét: néhány hónapon belül még két ex-Spice Girl fog szülni, Victoria Beckham a negyedik, Emma Bunton pedig a második gyermekének ad életet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.