Táskák, amikkel villoghatsz idén tavasszal

Képek: Kissé vad, de kihagyni nem lehet!

Ideje elővennünk néhány élénk színű, vidám holmit - az idei táskadivat ugyanis virítóan színes modelleket vonultat fel, kell hogy legyen, amihez viseljük őket!

Divatos és élénk: táskák, amiket ne hagyj ki idén tavasszal! képgaléria

2011.05.02 11:40ma.hu

Első ránézésre talán vad ötletnek tűnhet, hogy sárga, vagy világosrózsaszín táskával a vállunkon rójuk az utcákat - pedig idén tavasszal nagyon menők a virító, élénk színek, legyen szó ruhákról vagy kiegészítőkről.

A kellemes időben különösen a kicsi, jól hordozható, könnyű, vállon átvetős táskák iránt nagy az érdeklődés, amelyekbe csak néhány szükséges dolgot dobunk be a szabadtéri program előtt.

Egy rózsaszín, sárga, világoskék darab nagyon mutatós lehet a tavaszi, nyári időben, amikor a sötét holmikat egyébként is igyekszünk elkerülni, hiszen vonzzák a napsugarakat.

Az élénk színű táskák esetében azonban figyeljünk a harmóniára - mert ha semmi, hozzájuk hasonló szín nincs rajtunk, a táska nagyon elüthet, és az összkép furcsa lesz.

Képekért kattintson ide! - Fotó: Courtesy Image

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.