Mit kezdjünk ezekkel az aktatáskákkal?

Képek: Fekete, fehér, igen, igen

Tavasszal az ember lánya szívesebben visel vidámabb, színesebb kiegészítőket, lehet az akár táska is - ám a munkahelyre például nem mindig ajánlottak a feltűnő darabok: egy fekete vagy fehér annál inkább, szerencsére ezekből is van bőven választék.

Visszafogott táskák feketén-fehéren - mutatósak és elegánsak! képgaléria

2011.04.07 11:40ma.hu

A hölgyek - leszámítva a sportosabb holmik kedvelőit - elsősorban a nőies táskákat részesítik előnyben, ha pedig beköszönt a jó idő, a sötétebb színeket szívesen élénkebbekre cserélik.

Vannak azonban helyek, ahol nem mutat jól az oldalunkon fityegő rojtos, színes táska, nem szeretnénk azonban régimódinak és komornak tűnni egy sötét, ósdi darabbal.

Keressünk olyan táskát, ami a munkahelyre és a hétköznapokra is viselhető, átmenet a két stílus között - feketében és fehérben, valamint bézs színben bőven találhatunk ilyeneket.

Méretük is nagyobb, hogy sok dolog beleférjen, de kaphatók egészen kicsik is, melyekben csak a legszükségesebb holmik vihetők. Kissé hivatalosak, de elegánsak és csinosak: válogassunk kedvünkre.

És mi a helyzet a férfiakkal?

Képekért katt ide! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.