A kiscsillag visszavonulót fújt kedvesével

Képekkel: Tabáni István meg akart szökni, de lebukott!

Az utóbbi időben Tabáni István annyi helyre kapott meghívást, hogy úgy érezte, ideje egy kicsit lazítani. Megpróbált megszökni a közönség elől, de lebukott...

Tabáni István Hévízen járt szerelmével képgaléria

2011.03.31 17:39ma.hu / FényPont Média

Nem csoda, hogy Tabáni István elfáradt az utóbbi hónapokban: a közönség imádja őt és ezért alig telik el úgy nap, hogy ne várnák valahol fellépni. A Csillag születik győztesének ráadásul most még extra ünnepelnivalója is akad: a Gyönyörűszép című dal Az év dala lett, így aztán teljesen érthető, ha a sztár úgy döntött, megérdemel néhány nap pihenést és feltöltődést.

Mivel nemcsak a dal Gyönyörűszép, hanem a tavasz és az idő is, karon fogta kedvesét, Csillát, és elutaztak Hévízre, a gyógytóhoz tartozó szállodába.

"Nagyon szeretek wellnesselni, szeretem a gyógyvizet is, ezért kerestem olyan helyet, ahol mindkettőt együtt élvezhetem." - meséli István. - "Néhány hete léptem fel Hévízen és akkor elhatároztam, hogy ide visszatérünk a párommal. Gyakran fáj a hátam és a derekam, melyre sokan ajánlották a gyógyvizet."

Fotó: FényPont Média (Még több kép a galériában)


István és Csilla a romantikus hosszú hétvégén nem csak egymást kényeztették, hanem szervezetüket is, ugyanis kipróbálták az iszapkezelést és a thai masszázst is. Sokat sétáltak a tófürdő körül, beszélgettek, és István egyik különleges szenvedélyének is hódoltak: az énekes nemcsak szereti, de értékeli is a jó borokat.

"A száraz borok híve vagyok, szeretem az illatát és a zamatát. Szívesen látogatok el egy-egy híresebb borvidékre, ahol egyszer már viccesen felajánlották, hogy engem is borlovaggá ütnek."- nevet.

Talán épp ez a gondtalanság, a pihenés öröme tette, hogy a kiscsillag végre szerelmét is bemutatta a nagyközönség előtt, hisz mostanáig oroszlánként védte magánéletét. A joghallgató szőke hölgy az elmúlt hónapokban igazi társa lett a tehetségkutató győztesének, így most már tényleg nincs oka rejtegetni őt!

A Csillag után Csilla következett István életében. Elmondása szerint sosem volt még ilyen szerencsés és szerelmes, hiszen az ismertség után hű társra is lelt, mert Csilla, amikor csak teheti, elkíséri párját a fellépéseire vagy éppen a feltöltődéseire.

A verseny élménye egyre inkább halványul, viszont az új szerelem egyre jobban magával ragadja, ennek szemtanúja lehetett az a sok szerencsés ember is, aki Tabáni Istvánnal és kedvesével egyidőben Hévízen pihente ki magát.

Még több hír Tabáni Istvánról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.